Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Despre noi

Tonka condiment exotic ce provine din din America de Sud, cu un parfum seducator si o aroma unica ,extrem de versatil, folosit atat in industria parfumului cat si in gastronomia internationala, in cea frantuzeasca, in special.Gustul sau aduce a vanilie, migdale, scortisoara, cuisoare cu note discrete de caramel si/sau tutun.

Tonka
Deserturi artizanale contemporane originale, surprinzatoare prin combinatia de arome si texturi.
Ciocolata belgiana, alune, nuci, fistic,migdale, unt si frisca naturale, unt de cocos, fructe exotice sau autohtone, condimente dintre cele mai deosebite (tonka, piper, vanilie de Madagascar, scortisoara, ghimbir, nucsoara, cardamom, iasomie, lavanda, etc) isi gasesc locul in cele mai rafinate deserturi Tonka.

Despre omul din spatele Tonka
O pasiune descoperită accidental, în căutare fiind de cadouri gourmet dulci deosebite pentru cei dragi m-a determinat să imi schimb radical profesia, de la un job confortabil la birou la munca provocatoare într-un laborator . Nemulțumită de ceea ce se găsea pe piață și convinsă fiind ca sigur exista si altfel de dulciuri decât cele din cofetăriile noastre am început să le fac singură, inspirată în special de cofetăria franțuzească și italieneasca artizanală, unde se pune accent pe calitate și nu cantitate. Adepta principiului mai bine mai puțin dar excepțional, încerc să direcționez gusturile oamenilor în acest sens. Apreciez gustul genuin, natural, de aceea materiile prime folosite in deserturile mele sunt 100 % naturale și de o calitate premium ( ciocolata belgiana/italiana ,unt și frișcă naturale, unt de cocos, pastai de vanilie, esențe naturale, etc ). Dozez zaharul cu măsură, nu fac exces deoarece consider că un gust prea dulce, maschează si acaparează aromele adevărate ale unui desert. Iubesc condimentele și mirodeniile exotice și nu ezit să le folosesc în rețetele mele. Acest univers fascinant al cofetariei mă provoacă de zi să învăț lucruri noi, să îmi pun creativitatea la încercare, experimentând și creând deserturi inedite, iar satisfacțiile nu întârziere să apară.